Válogatott kulcsjátékosát rúgta ki a Dunaújváros

Kovács Anna, kézilabda
Kolozsvár, 2016. november 27. Kovács Anna (k) valamint a román Cristina Zamfir (b) és Eliza Buceschi (j2) a női kézilabda Kárpát Kupa felkészülési torna döntőjében játszott Magyarország - Románia mérkőzésen Kolozsváron 2016. november 27-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Négy fordulóval a női kézilabda NB I zárása előtt a tabellán negyedik helyen álló Dunaújvárosi Kohász kirúgta válogatott játékosát, Kovács Annát, aki a következő idénytől Debrecenben játszik majd. A játékos nem nyilatkozott, a klub furcsa közleményt adott ki.

"A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése a bajnokságból hátralévő időben nem tart igényt Kovács Anna játékára, ezért az átlövő érdekeit is figyelembe véve felbontotta a játékos szerződését, hogy leendő egyesületében minél hamarabb elkezdhesse pályafutásának új szakaszát."

Eddig a közlemény.

Tehát, hogy világos legyen:

a Dunaújváros a bajnoki hajrában válik meg az egyik legjobb játékosától azért, hogy egy rivális klubban Kovács minél hamarabb rákészülhessen a következő idényre.

Aztán az őt fogadó klub, a Debrecen is kiadott egy közlemény, amelyben az van, hogy a játékos érdekeit nem szolgálta mindaz, ami vele történt.

Most légy okos, Domokos.

(Nemzeti Sport)