Társoldalunk:

Utolsó alapszakasz meccsére készül, győzni akar Hanga Ádám

2018.05.24. 16:37

Utolsó alapszakasz meccsén is győzelemre készül Hanga Ádám Barcelonában, annak ellenére, hogy a harmadik helyet már nem vehetik el tőlük.

A magyar válogatott kosárlabdázó katalán csapatával rangadót nyert a hétvégén a Valencia ellen és így harmadik helyezettként fogadja a Zaragozát. A kiváló játékossal a helyszínen az Echo TV forgatott riportot.

Hanga Ádámék a rájátszásra készülnekForrás: NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls

Hangáék szombat este idegenben győztek 71-70-re a Valencia ellen a harmadik helyért folytatott csatában. A sikerben Hanga Ádámnak is nagy szerepe volt.

„Tudtam segíteni a csapatnak egy blokkal, ami a legjobb időpontban jött, a legfontosabb időpontban, a legeslegvégén a meccsnek és ezzel meg tudtuk nyerni a mérkőzést, ami fontos volt számunkra, mert így a harmadik helyen végeztünk" - nyilatkozta Hanga Ádám,

Az alapszakasz 34. fordulójában a Barcelona a kiesést éppen elkerülő Zaragozát fogadja.

„Playoff előtti utolsó meccs, meg kell nyerni, be kell húzni és utána meglátjuk. A legnagyobb esélyünk arra van, hogy a Málaga ellen fogunk játszani. Ami eléggé pikáns párharc lehet, azt gondolom, mert ebben a szezonban eddig 0-4-gyel állunk ellenük. Tehát az egyetlen csapat, amelyet még idén nem tudtunk megverni" - folytatta az FC Barcelona Lassa játékosa.

A Barcelona-Zaragoza meccset csütörtökön 20 óra 30 perckor rendezik a Palau Blaugranában. A rájátszás a hétvégén kezdődik.