Társoldalunk:

Kávéházban ücsörgő játékosait szidta a Nyíregyháza röplabdaedzője

2018.10.18. 21:50

A Vasas női röplabdacsapata bombameglepetésre 3-0-ra nyert Nyíregyházán a női röplabda Extraliga csütörtöki mérkőzésén. A Nyíregyháza a hétvégén a bajnok Békéscsaba otthonában nyert, most viszont szinte momentuma sem volt a Vasas ellen.

A Fatum Nyíregyháza edzője, Hollósy László a meccs után az M4 Sport kamerái előtt szokatlan hangvételű nyilatkozatot tett. Azt mondta, hogy mindössze három játékosa érkezett vissza a békéscsabai meccsről, utalva ezzel arra, hogy a többiek az idegenbeli győzelem után azt hitték, hogy simán nyernek a Vasas ellen. Az edző keményen bírálta csapatát, azt is mondta, hogy nem tartja helyesnek, hogy a sportolók a héten a város összes kávéházában feltűntek, ott túl sok időt töltöttek el, majd pedig ennyire gyenge teljesítményt nyújtanak. 

"Azt hittük, mi vagyunk a röplabdázás anyakirálynői azok után, hogy Békéscsabán nyertünk" - mondta a tréner. Azt is hozzátette, hogy a játékosai közül sokan gyengén ütöttek.Ha snookerben ennyit ütnék, a dákómat biztosan felgyújtanám utána" - mondta Hollósy László.

Hollósy Lászlónak most nem volt oka az örömreFotó: Mudra László - Origo

Hollósy László az interjúban saját edzői felelősségéről nem ejtett szót, igaz, ezzel kapcsolatban kérdést sem kapott.

A Vasas simán nyerte a mérkőzést, azok után, hogy az előző fordulóban hazai pályán 3-2-re kikapott az Újpesttől.

Női röplabda Extraliga: Fatum Nyíregyháza-Vasas Óbuda 0-3 (-19, -27, -19)