Társoldalunk:

Arsenal-Békéscsaba 1-0

2018.11.28. 18:07

Az egyik sportági szövetség szerint semmi veszélyt nem jelent Ukrajnában meccset játszani. A másik azt mondja, hogy de, igen. Arsenal-Békéscsaba 1-0.

A CEV (az Európai Röplabda Szövetség) semmi kivetnivalót nem látott abban, hogy a magyar bajnok BRSE az ukrajnai Juzsnijban (tessék megnézni, hol van, segítek, Odesszától keletre, a Krímtől nyugatra) játssza le a CEV Kupában rendezendő mérkőzését. A Csaba ment, játszott, elutazott onnan, minden rendben.

Az UEFA (az Európai Labdarúgó Szövetség) 2 nappal a Vorszkla-Arsenal Európa Liga-mérkőzés előtt se szó, se beszéd Vorkszlából Kijevbe rendelte a csütörtöki meccset. Tessék megnézni a térképen, hol van Poltava. Segítek, nem ott, ahol Juzsnij, igaz, Ukrajnában.

A csabai lányokat a szállodájukból föld alatti folyosón vitték át a csarnokba. A Juzsnij 3-1-re nyert. Visszavágó egy hét múlva Békéscsabán.

A riadt angolok mindenféle ködös képet és jeges stadionfotót osztottak meg, csodálkozva azon, hogy oda kellene menniük játszani. Mínusz 13 fokban? Na ne. Nem kell, mehetnek Kijevbe az Olimpiai Stadionba.

Lesz fűtés. Függöny le. Standing ovation.