Társoldalunk:

Döbbenet: eltűnt az NB I-es csapat vezetőedzője

2019.01.05. 09:36

Eltűnt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim. A klub semmit nem tud a trénerről, képtelenek elérni, így új embert keresnek a helyére.

Nem mindennapi közlemény jelent meg az NB I-es kosárcsapat honlapján, a SERCO-TF-Budapestnél január 2. óta nem látták az edzőt.

Eltűnt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic MerimForrás: shiftyphoto/Kovacs Gabor

„A SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim január 2. óta nem jelent meg a csapat edzésein, és sem a vezetőség, sem a játékosok nem tudják elérni. Ez a magatartás profihoz nem méltó, és sem a játékosokkal, sem a vezetőséggel szemben nem elfogadható, így a klubvezetés befejezte a közös munkát az edzővel, és egyúttal a lehető leghamarabb gondoskodni kíván a pótlásáról” – írta a klub a közleményében.

Hozzátették, a klubnál továbbra is mindenki egy irányba húzva azon dolgozik, hogy a lehető legjobb helyezést érjék el a szezon végén.

Frissítés: A vezetőedző előkerült, pontosabban szerinte soha nem is tűnt el. A konfliktus a csapat tulajdonosával fennálló anyagi viták miatt alakult ki, ami hosszú évekre nyúlik vissza. Mehmedovic szerint a folyamatos félrevezetések után már nem volt más válsztása.