Vágólapra másolva!
A JYSK és a Telekom Veszprém együttműködésé bejelentő sajtótájékoztatón Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elárulta a Sport TV-nek, hogy a tervek és az előzetes tárgyalások szerint jövőre Győrben játssza BL-meccseit a veszprémi csapat. Azt is elmondta, hogy szerinte a Veszprémnek és a Szegednek is megvan a reális esélye arra, hogy a Final Fourba jusson.

„A jövő szezon egy nagyon érdekes szezon lesz a Telekom Veszprém életében, mert nem lesz arénánk. A Veszprém Arénát szétszedik, úgyhogy fél vagy háromnegyed szezont mi aréna nélkül fogunk játszani, mindig valahova költözünk.

Ez nagy valószínűséggel egyébként Győr lesz. Terveink és az előzetes tárgyalásaink szerint Győr lesz" – nyilatkozta Csík Zoltán a Sport TV Mai helyzet című műsorának.

Nagy László és Lékai Máté jövőre Győrben léphetnek pályára BL-ben Forrás: Veszprém Handball Team

A klubvezető, Csík Zoltán David Davis szerződéshosszabbításáról is beszélt.

„Mind a csapat, mind a mögötte lévő stáb soha nem látott egységet mutat. A vezetőedző a bizalmat a játékosoknak úgy szavazza meg, hogy pályára küldi őket, és bíztató szavakat mond.

és az alapszerződésben egyébként megjelölt plusz egy évet bejelentettük, hogy igen, vele szeretnénk elképzelni a következő szezont is."

A csapat új igazolásai közül ejtett pár szót Vladimir Cuparáról, Székely Mártonról, Pavel Paczkowskiról, Rasmus Lauge Schmidtről és Rogerio Moraies Ferreiráról, elmondta, hogy ha sérülések nem írják át a forgatókönyvet, nem tervez a vezetés további igazolásokat. A rendkívül tehetséges beállóról, Szűcs Bencéről pedig elárulta, hogy a fejlődés útjára állítják.

David Davis megkapta a bizalmat Veszprémben Forrás: Veszprém Handball Team

Arról, hogy a Szeged és a Veszprém külön ágon kezdi majd meg a nyolcaddöntőt a BL-ben, és továbbjutás esetén mindketten megvívhatnak a Final Fourba jutásért.

„Így, hogy másodikak lettünk az A-csoportban, biztosan elkerüljük a Szegedet.