Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC norvég átlövője, Veronica Kristiansen szerezte a Bajnokok Ligája-idény legszebb gólját a szurkolók szerint.

A BL-győztes magyar bajnok játékosa az Odense elleni mérkőzésen két lábról felugorva lőtte ki hatalmas erővel és még annál is nagyobb pontossággal a jobb felső sarkot.

Az első helyért zajló versenyben az öt jelölt között ott volt a Final Four legszebb góljának választott Görbicz Anita-csavar mellett egy óriási, test mellől eleresztett Háfra Noémi-bomba is. Mellettük az Odense játékosának, Ingvild Bakkerudnak egy Győr elleni gólja, valamint a román klasszis, Christina Neagu egy találata volt még a listán.

A férfiak mezőnyében a kapusbravúrokra lehetett voksolni. A legjobb öt között szerepelt Mikler Roland is, a BL-döntős veszprémiek kapusa egy Vardar elleni ziccervédéssel került fel a listára. Győzni azonban éppen a szkopjeiek kapusa, Dejan Miloszavljev tudott, aki a BL-döntőben Blaz Blagotinsek hatméteres vonalról elengedett kísérletét védte nem akármilyen mozdulattal.