Társoldalunk:

Súlyos autóbalesetet szenvedett egy szerb válogatott kosaras

2019.07.14. 11:13

A belgrádi Crvena zvezda és a szerb kosárlabda-válogatott centere, a 29 éves Ognjen Kuzmics súlyos sérülést szenvedett abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap reggel Bosznia-Hercegovinában Banja Luka és Prijedor között történt.

A Blic napilap honlapja szerint egy Porsche és egy BMW ütközött össze, Kuzmics az előbbiben ült. A szerb tájékoztatási eszközök arról számoltak be, hogy az ütközés során súlyosan megsérült a szerb kosárlabdázó barátja is, aki vele utazott – írja az Nso.hu. 

Ognjen Kuzmics (középen) súlyos sérülést szenvedett egy közlekedési balesetbenForrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Sebnem Coskun

A BMW-ben egy harminc és egy harminckét éves prijedori illetőségű férfi ült, mindketten megúszták a balesetet könnyebb sérülésekkel. A szerb sajtó információi szerint a válogatott kosárlabdázó egy lakodalomban volt szombaton. A baleset miatt a forgalmat egy rövid időre lezárták az említett útszakaszon, nyolc óra után azonban feloldották az útzárlatot.

A Banja Luka-i rendőrség szóvivője közölte, hogy elvégezték a helyszínelést, és hogy megteszik majd a szükséges lépéseket, hogy kiderüljön, ki okozta a balesetet.

Ognjen Kuzmics 2017-ben a Crvena zvezdából a spanyol Real Madridba igazolt, s 2019-ben tért vissza a belgrádi együttesbe.