Odaadná az MVP címét a világbajnoki aranyéremért a Görög Szörny

Boston Celtics v Milwaukee Bucks - Game Two GettyImageRank2 BASKETBALL, Giannis Antetokounmpo
MILWAUKEE, WISCONSIN - APRIL 30: Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks is fouled by Aron Baynes #46 of the Boston Celtics at Fiserv Forum on April 30, 2019 in Milwaukee, Wisconsin. The Bucks defeated the Celtics 123-102. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Giannis Antetokunmpo szeretne meglepetést okozni a férfi kosárlabda-világbajnokságon a görög válogatottal.

A Milwaukee Bucks NBA csapatának sztárja, Giannis Antetokunmpo azt nyilatkozta a FIBA hivatalos honlapjának, hogy elcserélné az NBA tavalyi szezonjában szerzett MVP (Legértékesebb Játékos) címét egy Görögországgal szerzett világbajnoki aranyra.

- nyilatkozta a Milwaukee Bucks sztárja.

Antetokounmpo elmondta, hogy ha az egészségügyi állapota engedi, akkor mindig a válogatott rendelkezésére áll. A férfi kosárlabda-világbajnokság augusztus 31-én kezdődik, ahol a görög válogatottnál az is előforfdulhat, hogy három testvér is ott lesz a csapatban, hiszen Giannis mellett Thanasis és Kostas Antetokounmpo is bő a keret tagja.