Társoldalunk:

Pékségekbe kapott állásajánlatot a pólós olimpiai bajnok

2019.08.09. 17:15

A 2008-as pekingi olimpián a magyar férfi vízilabda-válogatottal aranyérmet nyerő Varga Dániel egy éve fejezte be sportolói pályafutását. Azóta utánpótláscsapatnál edző, megtanult kenyeret sütni - utóbbit olyan jól, hogy már két pékségtől is kapott állásajánlatot.

Varga Dániellel a vlv.hu oldal készített nagyon hosszú interjút. Ennek az egyik legérdekesebb része az, amikor az olimpiai bajnok arról beszélt, hogy szívesen dolgozott volna hajnalonta Budapest egyik legjobb pékségében.

"Több mint egy évvel ezelőtt, tavaly májusban azt hittem, annyi időm lesz ősztől, hogy 

jelentkeztem egy pékségbe álláshirdetésre - szerintem Budapest legjobb pékségéről van szó, - heti három alkalomra, hajnali műszakba. Időközben ugyanis megtanultam kenyeret készíteni. Mondhatom, hogy nagyon jól megy. Gondoltam, délelőttönként hetente kétszer-háromszor lesz edzés, kezdek a pékségben hajnali négy órakor, ott vagyok reggelig, aztán elviszem a gyereket oviba, majd jövök edzésre. Szerencsére nem vettek fel, mert azt mondták, hogy ők teljes munkaidőre keresnek péket" - mondta el Varga, majd hozzátette: "Egyébként azóta már kétszer kaptam állásajánlatot más pékségbe, ugyanis korábban két tanfolyamot is elvégeztem, s az ottani társaim közül ketten megnyitották a saját pékségüket és várnak szeretettel."

A teljes interjút itt olvashatja el.