Három kulcsjátékosával hosszabbított a Győri ETO

Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Hansen, Oftedal, Brattset és dr. Bartha Csaba
Vágólapra másolva!
Három meghatározó kézilabdázójának szerződéshosszabbítását jelentette be a Győri Audi ETO KC sajtótájékoztató keretein belül. A mostani bejelentés része a klub hosszútávú stratégiájának, miszerint továbbra is a sportág élvonalában kell maradni, Győrben pedig a világ legjobbai szerepelnek a posztokon - olvasható a klub hivatalos oldalán.

Három klasszis játékosnak, Stine Oftedalnak, Kari Brattsetnek és Anne Mette Hansennek szerződéshosszabbítását jelentette be dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Hansen, Oftedal, Brattset és dr. Bartha Csaba Forrás: gyorietokc.hu

„Kissé talán szokatlan, hogy már szeptember elején ilyen jelentőségű döntéseket hozunk, de úgy gondolom több jó okunk is volt a szerződések meghosszabbítására. Egyrészt nagyon elégedettek vagyunk a lányok teljesítményével, és bízunk benne, hogy a jövőben is ugyanolyan meghatározói lesznek a csapat játékának, mint tették azt eddig is. Másrészt, nagyon hosszú szezon elé nézünk, a decemberi világbajnokság után tavasszal olimpiai selejtezők, nyáron pedig maga az olimpia vár a játékosokra" – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

A 25 éves dán válogatott Hansen 2017-ben érkezett az ETO-hoz, ahogy a norvég Oftedal is, és mindketten bekerültek a BL előző idényének álomcsapatába. A szintén norvég Brattset tavaly nyár óta tagja az ETO-nak.