Fradi-diadal a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában

Fradi, Ferencváros, vízilabda
Hannover, 2019. június 8. Nikola Jaksic, az FTC (b) és Konsztantinosz Kakarisz, az Olympiakosz játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének (final 8) döntőjében játszott FTC-Telekom Waterpolo-Olympiakosz mérkőzésen Hannoverben 2019. június 8-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Győzelemmel kezdte szereplését a címvédő Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: Varga Zsolt együttese szerdán 15-12-re diadalmaskodott a német Waspo Hannover felett a csoportkör nyitófordulójában.

Az egyetlen negyedig szoros összecsapáson a házigazdák legeredményesebb játékosa a nyáron igazolt Zalánki Gergő volt három találattal. A zöld-fehérek jövő héten újra hazai medencében játszanak, amikor is a francia CN Marseille csapatát fogadják.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló: B csoport: FTC-Telekom Waterpolo - Waspo Hannover (német) 15-12 (3-3, 6-3, 4-3, 2-3)

Hazai sikerrel kezdte szereplését az A-Híd OSC-Újbuda a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: a fővárosi együttes szerdán 13-10-re diadalmaskodott a horvát Mladost Zagreb felett a csoportkör nyitófordulójában. Az összecsapáson a házigazdák legeredményesebb játékosa a nyáron igazolt szerb olimpiai bajnok, Andrija Prlainovic volt négy találattal. Az újbudaiak jövő héten újra hazai medencében játszanak, amikor is a német Waspo Hannover csapatát fogadják.

A-Híd OSC-Újbuda - Mladost Zagreb (horvát) 13-10 (3-1, 3-2, 4-5, 3-2)