Fizetős tartalom lett a magyar bajnok összes BL-meccse

Falco, kosárlabda, szombathely
A szombathelyi kosárcsapat remekül játszott a harmadik negyedig
Vágólapra másolva!
A Falco óriási bravúrral, a Nagyváradot és a lett Ventspils együttesét kiütve a selejtezőből jutott fel a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája főtáblájára. A szombathelyi csapat kedden este a franciaországi Dijonban kezdi meg a főtábla 14 meccsből álló küzdelemsorozatát. A szurkolók azonban egyik magyarországi sportcsatornán sem láthatják a meccseket. Marad az internetes közvetítés, ott azonban fizetni kell a tartalomért.

Értesüléseink szerint nemcsak a szurkolók, de a csapat körében is elég nagy értetlenség fogadta azt, hogy a rangos meccseket egyetlen hazai tévétársaság sem tűzte műsorra. A Mindigo tévén nézhetőek lesznek a meccsek, de azért fizetni kell.

A cég sajtóközleményéből kiderült, hogy az új „BCL BASKET" csomag weben történő fizetés esetén 799 Ft-os, applikáción belüli fizetésnél pedig 999 Ft-os havidíj ellenében érhető el a mindiGO Sporton.

Külföldön ez nem szokatlan megoldás, ott egyre több sporttartalom válik fizetőssé, de Magyarországon ez még nem annyira terjedt el. Talán épp ez okozta a felháborodást a szurkolók körében.