Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét a női kézilabda Bajnokok Ligája idei kiírásában az FTC-Rail Cargo Hungaria, miután a csoportkör harmadik fordulójában hazai pályán 37-31-re legyőzte a horvát bajnok Podravka Vegetát. 

Nem kezdte jól a találkozót az első két fordulóban a norvég Vipers Kristiansand, majd a francia Metz ellen előbb idegenben, aztán hazai pályán vereséget szenvedő zöld-fehér csapat. A csoport leggyengébbjének tartott Podravka ötletes támadásokkal folyamatosan vezetett, volt, hogy három góllal is. Elek Gábor csapata nagyon sokat hibázott, főleg védekezésben, de volt, hogy egy rossz csere miatt kaptak kétperces kiállítását – akkor, amikor egyébként is emberhátrányban voltak. Támadásban azonban nem voltak nagy gondok, ennek köszönhetően 17-17-es döntetlennel vonulhattak a csapatok szünetre.

A második harminc percben azonban már csak egyszer 19-20-nál vezettek a horvátok, mert a Ferencváros átvette a mérkőzés irányítását, és 22-21 után sorozatban lőtték a gólokat, míg végül hétgólos előnyt építettek, amit egy híján a lefújásig meg is tartottak.

A hazai csapat legeredményesebb játékosa az egyaránt hét gólig jutó Klujber Katrin és Kovacsics Anikó volt.

Eredmény:
Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló:
FTC-Rail Cargo Hungaria–Podravka Vegeta (horvát) 37-31 (17-17)

Az FTC két hét múlva Kaproncán folytatja szereplését a BL csoportkörében.