Társoldalunk:

Nagy baj van a soproni férfi kosarasoknál

2019.11.03. 14:45

Nagy a káosz Sopronban a férfi kosárcsapat körül. Az edző szerint a játékosok az ő személye elleni tiltakozás miatt játszottak rosszul szombaton az Oroszlány ellen.

A soproni férfi kosárcsapatot a szezon előtt a legjobb nyolc közé jutásra esélyes együttesek közé sorolták a szakemberek. Korábban Magyarországon már bizonyított légiósok alkotják a csapat gerincét és mellettük a Takács Norbert és Supola Zoltán is megbízható, jó magyar játékosnak számít.

Sabáli Balázs szerint az ő személye az oka a csapata rossz szereplésénekForrás: bb1.hu

Ennek ellenére az együttes a szezonban az eddig lejátszott hat mérkőzéséből ötöt elveszített. Sabáli Balázs vezetőedző szombaton, az Oroszlány elleni 21 pontos hazai vereség után ingerülten nyilatkozott a bb1.hu-nak:

"Nem fogom a mérkőzést elemezni, mindenki látta és van véleménye, nekem is. Ez a mai teljesítmény az én személyem ellen szólt. Le fogunk ülni a vezetőséggel, mert változások kellenek. Vállalom a felelősséget, de sajnálom, hogy így alakult és már az elején elrontottuk az egész szezont. Szerintem a napokban meg fog jelenni egy hivatalos tájékoztatás a továbbiakról"- nyilatkozta Sabáli Balázs.

A Sopron a 14 csapatos bajnokság 13. helyén áll és csak az eddig nyeretlen Jászberényt előzi meg.