Társoldalunk:

Dögölj meg! - üvöltötte játékosa arcába a kézilabdaedző - videó

2019.11.21. 20:47

Megdöbbentő videót osztott meg hazája korábbi szövetségi kapitányáról, a PPD Zagreb csapatának jelenlegi edzőjéről a szlovén kézilabda-válogatott játékosa, Miha Zvizej.

A dán Esbjerg kiválósága a horvát csapat Meskov Breszt elleni SEHA-liga mérkőzésén figyelt fel rá, hogy Veszelin Vujovics milyen alpári stílusban beszélt az egyik zágrábi játékossal. A montenegrói edző kirohanását le is fordította angol, hogy minél többen megértsék az elhangzottakat.

"Dögölj meg! Baszd már meg, az isten szerelmére! Dögölj már meg, akkor legalább nem kellene hogy lássalak többet. Dögölj már meg!" – üvöltözött a játékosai felé Vujovics egy időkérés alatt a végül 33–29-re elveszített meccsen.

Zvizej kommentárt is fűzött a szakvezető verbális ámokfutásához, azt írta: "Ki beszél így egy emberi lénnyel? És még őt hívják legendának? Na, takarodjatok a p...ba!"

Vujovicsnak nem ez az első hasonló botránya: mint arra a Nemzeti Sport Online cikke emlékeztet, a 2018-as horvátországi Európa-bajnokságon éppen a szlovén válogatott beállóját, a Veszprémben játszó Blaz Blagotinseket teremtette le nagyon durván. Neki azt mondta, hogy "Itt helyben megöllek téged és magam is!"

(Forrás: NSO)