Vágólapra másolva!
Lukács Viktória egy év alatt a második jobbszélső, aki az FTC-Rail Cargo Hungária mezét a rivális Győri Audi ETO-éra cseréli. A magyar válogatott 24 éves kézilabdázója a francia világbajnok kapus, Laura Glauser után a győriek második nyári igazolása lesz.

Lukács Viktória 2010-ben, tizenöt évesen igazolt a Ferencvároshoz, a 2013/2014-es idényben kölcsönben Siófokon szerepelt, de ezt leszámítva tíz éve erősíti a fővárosi klubot. Eldőlt azonban, hogy a kézilabdázó 2020 nyarán távozik a Népligetből, és a Győri Audi ETO-ban folytatja a karrierjét.

- mondta az átigazolással kapcsolatban Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója a Fradi.hu-nak.

„Életem legnehezebb döntését hoztam meg, amikor úgy határoztam, hogy a szezon végén elhagyom a Fradit, mert új kihívásokra vágyom"

– mondta Lukács Viktória.

Lukács Viktória a Győri Audi ETO-ban folytatja 2020 nyarától Forrás: MKSZ - Kovács Anikó

- köszönte meg klubjának az elmúlt évtizedet a még mindig csak 24 éves jobbszélső.

– vázolta fel céljait a válogatott első számú jobbszélsője.

- mondta dr. Bartha Csaba elnök leendő játékosáról a győri klub hivatalos oldalán.

Lukács az ötszörös BL-győztes, a magyar bajnokságban 56 mérkőzés óta veretlen Rába-parti egyesület második nyári igazolása. Az első a francia válogatott Laura Glauser volt, aki a nyáron visszavonuló norvég legenda, Kari Aalvik Grimsbö helyére érkezik. A Győr ezzel Faluvégi Dorottya után már a második ferencvárosi jobbszélsőt "csente el" a rivális csapatából.