Vágólapra másolva!
Így értékelte a Portugália elleni kézi-Eb-vereséget a magyar válogatott szövetségi kapitánya és beállója.

- kezdte értékelését a 34-28-as, Portugália elleni kézi-Eb-n elszenvedett vereség után Gulyás István.

"A második félidőben Szita Zoltán kiesésével annyira beszűkültek a lehetőségeink, hogy már nem tudtunk meglepetést okozni.

Nem tudtuk lekövetni a portugálokat sem az egy az egy elleni játékban, sem a 7 a 6 elleni játékban" - folytatta a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Büszke csapatára Gulyás István, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Forrás: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Andreas Hillergren

- zárta mondandóját a csapatot az első világeseményén irányító szakember.

- ebben látta a vereség okát Bánhidi Bence.

"A második félidőben fejben elfáradtunk.

A továbbjutás nem itt ment el, hanem kedden a svédek ellen. Ha ott meg tudtuk volna csinálni, akkor nem kellett volna szenvedni a portugálok ellen. Ki tudja, mikor lesz még ilyen lehetőségünk. Nagyon sajnálom, el vagyok keseredve, szerettünk volna ott lenni Stockholmban, de most ennyi jutott nekünk" - értékelte a magyar csapat beállója az elmúlt két napon látottakat.

- öntötte szavakba csalódottságát a tornát 32 góllal záró Bánhidi. Gyanítjuk, ez nem feltétlenül lesz így, ugyanis a mieink végig nagyszerűen küzdöttek a két hét során, középdöntőbe jutásukkal messze túlteljesítették a várakozásokat.