Társoldalunk:

Magyar válogatott játékossal erősített a Ferencváros női kézilabdacsapata

2020.02.26. 13:55

Hivatalos weboldalán jelentette be a Ferencváros női kézilabdacsapata, hogy a 2020/2021-es szezontól az együttesben folytatja a jelenleg a Békéscsabát erősítő Kovács Anett.

A zöld-fehér klub kétéves szerződést írt alá a magyar válogatott bő keretébe korábban meghívott jobbszélsővel. A 25 éves játékos a 2018/2019-es idényben 100 gólig jutott a békéscsabai csapatban. 13 év után vált majd klubot Kovács, aki elmondta, hogy izgalmas év vár rá, és bízik benne, hogy a Fradiban tovább fejlődhet majd.

A Ferencváros női kézilabdacsapatának ügyvezető igazgatója, Bognár László így nyilatkozott a Fradi honlapján: „Régóta figyeltük Kovács Anett játékát, s mert a jobbszélső poszton erősítenünk kellett, szerettük volna őt átigazolni. Anett az előző évben csapata egyik leggólerősebb játékosa volt, a bajnokságban szerzett száz gólja önmagáért beszél, nem is csoda, hogy a magyar válogatott keretébe is meghívót kapott. Bízom benne, hogy a Népligetben még tovább fejlődik és hasonlóan sok góllal segíti a Ferencvárost is."