Vágólapra másolva!
Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Kézi Vezérlés című műsorában elmondta, hogy a teljes csapat támogatja a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének megrendezését, valamint kitért arra is, hogy milyen poszton szándékozik erősíteni csapatát a 2020-21-es szezonra.

- mondta az ötszörös BL-győztes klub elnöke, továbbá hozzátette, hogy a klub összes játékosa, edzője, vezetője azt szeretné, ha lejátszanák a Final Fourt, akár zárt kapuk mögött is.

Ahogyan sok más csapat sem, úgy az ETO-nál sem örültek a bajnokság ily módon történő befejezésének.

Kifejtette, hogy sok szponzor is extra juttatásokat szabadított volna fel egy újabb bajnoki cím megnyerését követően.

A sportvezető elmondta, hogy a 15-szörös magyar bajnok 2020-21-es kerete egy híján teljesnek mondható. A Rába-partiak belső posztra keresnek még egy játékost,

az ETO elnöke szíve szerint Cornelia Grootot hívná vissza és nem Cristina Neagut, akinek az érkezését szintén nem zárta ki.

Bartha azt is egyértelművé tette, hogy Kiss Éva nem lesz negyedik számú kapus Győrben, viszont az eredeti terveknek megfelelően a klubnál marad és edzői feladatokat fog ellátni.

Az elnök szerint a Danyi-Elek páros szövetségi kapitányi pozícióját is újra át kellene gondolni.

Szerinte az nem egy könnyű dolog, ha egyszerre kell egy klubcsapatot és egy nemzeti csapatot irányítani. Erre Ambros Martín példáját hozta fel, aki 2016 tavaszán volt egyszerre az ETO vezetőedzője és a magyar válogatott szövetségi kapitánya.