Öt új játékossal erősítette meg keretét a Tatabánya férfi kézilabdacsapata

Zdolik Bence edz edzés edzőterem FOTÓ ÁLTALÁNOS kézilabdázó Közéleti személyiség foglalkozása SPORT sportoló SZEMÉLY
Aalborg, 2014. január 15. Zdolik Bence válogatott kézilabdázó erősít a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjának pihenőnapján az aalborgi Gigantium arénában 2014. január 15-én. A magyar válogatott január 16-án este Norvégia legjobbjai ellen játszik. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Öt új játékossal, Debreczeni Dáviddal, Zdolik Bencével, Hornyák Bencével, Stefan Sunajkóval és Molnár Balázzsal erősítette meg keretét a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya.

A klub Facebook-oldalának beszámolója szerint Debreczeni Dávid és Zdolik Bence két évre kötelezték el magukat a csapatnál. A beálló Debreczeni évekig a Ferencvárost erősítette, onnan igazolt most az EHF-kupa résztvevő Tatabányához.

Zdolik Bence tíz évet töltött a Tatabánya egyik legnagyobb ellenlábasánál, a Balatonfürednél.

A jobbkezes átlövő - amint a klub fogalmaz - korábban berobbant az élvonalba és a válogatottban is szerepelt, de később sérülések hátráltatták pályafutása kiteljesedését.

Hornyák Bence, a veszprémi nevelésű játékos a 20. életévében jár, és a tervek szerint az együttes jobb szélét erősíti majd. A másik oldalra a 22 éves, 194 cm magas szerb Stefan Sunajko és a 21 éves Molnár Balázs érkeznek, utóbbi Egerből helyezi át székhelyét Tatabányára.