Vágólapra másolva!
A négyszeres magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, háromszoros Bajnokok Ligája-döntős, illetve ötszörös Final4 résztvevő beállós, Andreas Nilsson 80 hektáros farmon tölti a mindennapjait. A Telekom Veszprém játékosa azt is elárulta, hogy kalandos körülmények között jutott el Svédországba.

„Visszavezettünk a barátnőm szüleihez Svédországba, mivel nem volt elérhető repülőjárat. Északra autóztunk fel, ami nagyjából 22-24 órát jelentett Veszprémből. Nehéz utazás volt, szóval reméljük, hogy visszafelé járni fog a Hamburg-Bécs vonatjárat, aminek van autós vagonja is. A lényeg, hogy már 14 napja itt vagyunk a barátnőm szüleinél, akiknek egy hatalmas, 80 hektáros farmja van. Itt aztán tud szaladgálni a fiam, és mindig van teendő a ház körül is. Egyszerűen tökéletes" – mondta a beállós a Telekom Veszprém honlapjának.

A veszprémi Andreas Nilsson (b) 80 hektáros farmon tölti a mindennapjait Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A svéd kézilabdázót a veszprémi szurkolók megválasztották a klub 43 éves története legjobb beállójának.

„Egy kicsit meglepődtem, de közben nagyon büszke is vagyok rá. Hatalmas dolog ez számomra. Jó érzés, hogy értékelik a Szurkolók a teljesítményemet, hiszen nap mint nap a legjobb formámat próbálom nyújtani. Megtisztelő számomra, hogy bekerülhettem ebbe a csapatba" – árulta el Nilsson.

Hozzátette a Veszprém a legjobb dolog, ami a pályafutásában valaha történt vele, a legrosszabb emléke pedig, mint mindenkinek, aki a Kielce elleni Bajnokok Ligája-döntő volt.