Társoldalunk:

Segítséget kaphat a talpon maradáshoz az egri vízilabdaklub

2020.05.13. 20:03

Május 11-én jelentették be, hogy fizetésképtelenné vált az egri vízilabdacsapatot működtető Egri Vízilabda Kft., most azonban úgy néz ki, hogy mégis megmenekül a sikeres klub.

Az egri vízilabdaklubot működtető Egri Vízilabda Kft. elnöksége, illetve az ügyvezető igazgató Szécsi Zoltán aznap még csak annyit tűzött ki célul, hogy biztosítsák a több mint 300 gyermek sportolásának lehetőségét, szerdára változott a helyzet. 

"Szerdán délutánra elnökségi ülést hívott össze az Egri Vízilabda Klub vezetése. Ennek egyik napirendi pontjaként Szécsi Zoltán klubelnök adott tájékoztatást arról, hogy mi vezetett a kialakult helyzethez. Természetesen sok szó esett a megoldási lehetőségekről is.
Megnyugtató, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága felajánlotta segítségét a helyzet megoldásának kidolgozására.

A fentiek fényében az elnökség úgy határozott, hogy célul tűzi ki az Egri Vízilabda Kft és az Egri Vízilabda Klub megmentését és úgy a női, mint a férfi csapatunk OB-I-ben való szereplésének további feltételeinek megteremtését" – áll a klub honlapján megjelent közleményben.