Társoldalunk:

Akár megerősödve is kijöhet a Győri Audi ETO ebből a helyzetből

2020.06.02. 17:18

Szabó Tamás, a Győri Audi ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában elárulta, mikor kezdik meg a felkészülést az új szezonra.

Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes magyar csapat sportvezetője szerint a koronavírus-járvány után megszűnnek a túlárazott szerződések a kézilabdában.

Bizakodó vagyok, hogy nálunk Győrben nem lesz nagy földindulás, és igazából talán még ha jól sikerül, akkor egy megerősödött állapotban tud kijönni a klub ebből a helyzetből - mondta optimistán a Sport Tv-nek a klubvezető.

Szabó Tamás szerint mivel eddig úgy néz ki, hogy hazánkban nem tart(ott) olyan hosszú ideig a járvány, mint amire számítani lehetett, ez pedig egy csekélyebb mértékű visszaeséssel járhat a győri együttes költségvetésében is. Ez pedig jótékony hatással bírhat a szponzorok kitartására.

A Győri Audi ETO kilenchetes felkészülése június végén indul. Ezzel kapcsolatban nagyon sok szervezési teendő vár még a csapatra, mert a helyzet és az azzal járó szabályozások folyamatosan változnak. Az, hogy lesz-e külföldi edzőtábor a programban még nem biztos, szemben azzal a ténnyel, hogy csak olyan játékosok vehetnek majd részt az edzéseken, aki negatív koronavírus-tesztet produkál.