Szolnokon folytathatja a világ egyik legjobb vízilabdázója

vízilabda, Filip Filipovics
Filip Filipovic of Pro Recco (l) and Felipe Perrone of Barceloneta (r) during the Champions League water polo match between Pro Recco and Barceloneta on march 15, 2019 at Piscina Monumentale in Turin, Italy. Pro Recco won 8-3 over Barceloneta. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A szerb Szportszki Zsurnal szerint Filip Filipovics a Szolnoki Dózsánál folytathatja pályafutását. Minden idők egyik legkiválóbb balkezes vízilabdázójának jelenleg nincs csapata.

A 33 éves játékos 2014 óta a Pro Recco együttesében vízilabdázott, azonban hétfőn az olasz klub hivatalos oldalán bejelentette, hogy nyáron távozik.

Filip Filipovics Szolnokon folytathatja pályafutását Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Az egyszeres olimpiai-, kétszeres világ-, és hatszoros Európa-bajnok klasszis szerződtetéséhez - a szerb sportnapilap szerint - már csak az aláírás hiányzik.

- nyilatkozta a vlv.hu-nak Kovács István, a szolnokiak szakmai igazgatója.

Filipovics lenne a Szolnok 2020-21-es keretében a harmadik külföldi játékos Dusko Pijetlovics és Radomir Drasovics mellett. A maximum e tekintetben öt, szóval ez nem lehet akadály abban, hogy Zsivko Gocics együttese hatalmasat erősödjön az utolsó pillanatban.