A Győri Audi ETO riválisánál folytatja a világbajnok kézilabdázó

Allison Pineau
France's centre back Allison Pineau celebrates after scoring during the 2018 European Women's handball Championships Group 1 main round match between Denmark and France at the XXL hall in Nantes, western France, on December 6, 2018. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután május közepén bejelentették, hogy Allison Pineau náluk folytatja, bemutatták a világbajnok kézilabdázót a Buducnost Podgorica csapatában.

A 31 éves Pineau-nak ez lesz tizedik klubja pályafutása során, Franciaország mellett játszott Romániában, Szlovéniában és Észak-Macedóniában is, tehát a Balkán ismerős terep lesz a számára.

A világ- és Európa-bajnok irányító-átlövő mellett további négy játékost igazolt a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes a 2020-21-es szezonra: érkezett Andrea Lekic és Itana Grbic a CSM Bukarestből, Barbara Arenhart a Vácból, és Valeria Maszlova a Rosztov-Don együttesétől.

Az örökös montenegrói bajnoktól összesen tizen távoztak, közülük a legnagyobb nevek Emily Sando (Bietigheim), Durdina Jaukovic (Brest) és Barbara Lazovic (CSM Bukarest) voltak.

A Buducnost az új lebonyolítású BL-ben a Győri Audi ETO csoportjába került, így tovább íródhat az egyik legnagyobb múltra visszatekintő párharc története.