Vágólapra másolva!
A vaol.hu beszámolója szerint verekedésbe keveredett Marosán György, a Szombathely NB I-es női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A szakember békíteni próbált, de eltörték az orrát a szombathelyi vásárcsarnokban.

Rendőrök és mentők érkeztek vasárnap kora reggel egy verekedéshez a szombathelyi vásárcsarnokhoz. Marosán György, az SZKKA NB I-es női kézilabdacsapatának edzője volt az egyik érintett.

"Egy barátommal voltam a Vásárcsarnokban, lángost szerettünk volna enni – elevenítette fel az eseményeket Marosán György, az SZKKA sikeredzője. – A barátom keveredett szóváltásba egy három fős társassággal, én a telefonomat olvasgattam. A hangzavarra felnéztem, próbáltam békíteni a feleket, akkor kaptam egy öklöst – teljesen váratlanul ért az ütés, utóbb kiderült, hogy eltört az orrom. Nem volt benne a szituációban, hogy verekedéssé fajul egy ártatlan veszekedés, sajnálom, hogy így történt. A kórházban megkaptam a szükséges kezelést, majd a rendőrségre mentem, ahol megtettem a tanúvallomást a feljelentéshez. A rendőrség előtt várt rám az úriember, aki megütött, elnézést kért, szabadkozott, hogy nem tudja mi történt vele, maga sem érti, hogy miért ütött. Mondanám, hogy nem haragszom rá, de nem így van. Ilyet nem tehet senki" – mondta az edző.

A Vásárcsarnok biztonsági személyzete tett rendet. Az esetet rögzítették a csarnok kamerái.