Társoldalunk:

Az Eger egyik vízilabdázója is koronavírusos

2020.08.15. 11:10

Egy játékos szervezetében kimutatták a koronavírust a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Eger csapatánál. A klub egyelőre felfüggesztette az edzéseket.

Az Eger férfi csapatának teljes kerete, valamint a stábtagok is részt vettek a Semmelweis Egyetemen a PCR koronavírus-teszten. Erre azért volt szükség, mert a múlt szombaton a férfi csapat is megmérkőzött a BENU Magyar Kupában azzal az FTC-Telekommal, amelyiknek négy játékosa azóta pozitív koronavírus tesztet produkált.

Az Eger egyik vízilabdázója is koronavírusosForrás: 9900.hu

Az egri klub közleményben jelezte, hogy a nem hivatalos, előzetes tájékoztatás alapján egy játékos kivételével – beleértve a stábtagokat is – a tesztek eredménye negatív lett. Az érintett játékos esetében a Nemzeti Népegészségügyi Központ elindította a megfelelő eljárást. 

Hozzátették, hogy a játékosok vasárnap egy újabb PCR-teszten vesznek részt, szintén az egyetemen. Ennek eredménye, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ útmutatásai alapján járnak el. Addig mindenféle közös érintkezés, edzés, konditermi, szárazföldi munka fel van függesztve.