Nagy László koronavírusos, ezért maradt el a búcsúmeccse

NAGY László
Köln, 2019. június 1. A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén. A magyar csapat 33-30 arányú győzelmével bejutott a döntőbe. MTI/EPA/Sascha Steinbach
Vágólapra másolva!
Az egyik ünnepelt főszereplő, Nagy László pozitív koronavírustesztje miatt maradt el a vasárnapra tervezett Veszprém-THW Kiel kézilabda-mérkőzés.

Ezt Csík Zoltán, a Telekom Veszprém vezérigazgatója jelentette be hétfőn az M4 Sport Kézilabda magazinjában.

A magyar klub honlapjának szombat esti híradása szerint a gálameccs előtt mindkét csapat minden játékosánál és stábtagjánál negatív eredményt hozott az elvégzett koronavírusteszt, azonban a veszprémi együttes tágabb környezetében egy személynél felvetődött a fertőzés gyanúja. Erről a tényről tájékoztatták a német gárda képviselőit, ezután a két klub közösen arra a döntésre jutott, hogy a mérkőzést biztonsági okokból nem rendezik meg.

A veszprémi klub a sportigazgató, Nagy László mellett a gálamérkőzésen ünnepélyes körülmények között búcsúztatta volna további három játékosát, a kézilabdázástól szintén visszavonult Momir Ilicet, Sterbik Árpádot és Fazekas Nándort.