Három mérkőzést elhalasztottak a férfi kézilabda NB I-ből

MT Melsungen - Bjerringbro-Silkeborg HB Sports HANDBALL EHF European League Handball (team)
06 September 2020, Hessen, Kassel: Handball: EHF European League, MT Melsungen - Bjerringbro-Silkeborg HB, qualification, 1st round, return matches in the Rothenbach Hall. Melsungens Lasse Mikkelsen (l) plays against Bjerringbros Nikolaj Oris Nielsen. Photo: Swen Pförtner/dpa
Vágólapra másolva!
Két szombati és egy vasárnapi mérkőzést elhalasztottak a férfi kézilabda NB I-ből a koronavírus-járvány miatt.

A magyar szövetség honlapjának péntek esti beszámolója szerint szombaton nem kerül sor a Komló-Tatabánya és a Ferencváros-Orosháza meccsekre, vasárnap pedig a Dabas-Eger találkozóra az élvonal harmadik fordulójában.

A dabasi mérkőzés azért került későbbi időpontra, mert több egri játékos koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, a hevesiek pedig a Komlóval játszottak korábban, és utóbbiaknál is tesztelést rendeltek el.

A Komló-Eger találkozót követően Orosháza-Komló meccsre is sor került, emiatt az orosházi játékosok is tesztelésen esnek át.

Európában számos ország tagja valamelyik regionális nemzetközi sorozatnak, ilyen a férfiaknál az ABA Liga, az Alpok Adria Kupa, a Balti Liga, a Lett-Észt Liga, a nőknél a CEWL, az EEWBL, a WABA Liga és a WBBL is. i.