Karantén helyett már új csapatával fényképezkedik a Siófokról távozó világbajnok kézilabdázó

Horizontal
Dutch Danick Snelder (C) of FTC Rail Cargo Hungaria scores a goal against Djurdjina Jaukovic (CR) of Buducnost in Budapest on March 11, 2017 during the EHF Women's Champions League handball match FTC-Rail Cargo Hungaria vs Buducnost. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
2020. október 20-án jelentette be az NB I-ben szereplő Siófok női kézilabdacsapata, hogy a keretükben koronavírussal fertőzött játékos van. Éppen ezért - a szabályoknak meglelően - az egész csapat 10 napra karanténba vonult. Úgy látszik azonban, hogy a szabályok nem mindenkire vonatkoznak. A holland Danick Snelder, aki időközben elhagyta a Siófokot, már október 29-én új német csapatával fényképezkedett. Akkor, amikor - elvileg - neki is karanténban kellene lennie.

Ám a fotóból világosan látszik, hogy Danick Snelder magasról tett a szabályokra. A kép ugyanis október 29-én került fel a német Bietigheim-Bissingen csapatának Instagram oldalára. Hogy valójában ez a fotó mikor készült, az is érdekes, de október 29-én a holland sportolónak még mindenképpen karanténban kellett volna lennie.

Úgy látszik azonban, hogy Snelderre nem vonatkoznak azok a regulák, amelyek mindenki másra igen.