Vágólapra másolva!
A női kézilabda-BL-ben címvédő Győri Audi ETO KC a hivatalos honlapján tudatta, hogy az Európai Kézilabda Szövetség döntése értelmében megrendezik szombaton a Buducsnoszt elleni mérkőzést a Bajnokok Ligájában.

A találkozó megrendezése azért volt kérdéses, mert 2020. november 10-e óta hatósági házi karanténban volt a győri csapat, amelyet kedden hagyhattak el először a játékosok és a szakmai stáb tagjai.

Jelen pillanatban tizenegy felnőttkorú játékos áll Danyi Gábor vezetőedző rendelkezésére. A csapat ma tudta újra elkezdeni a munkát. Klubunk folyamatosan tájékoztatta a kialakult helyzetről az EHF-et, valamint a Buducsnosztot is. A mai napon az a döntés született, hogy a találkozóra a tervezett időpontban sor kerül

– áll a győri csapat hivatalos honlapján kiadott közleményben.

Danyi Gábor vezetőedző nincs könnyű helyzetben a szombati meccs előtt Forrás: Origo - Koncz Márton

A Győri Audi ETO KC folyamatosan tájékoztatta az Európai Kézilabda Szövetséget a koronavírusos estekről és a hatósági karanténról, illetve annak eltörléséről is. Az EHF döntése értelmében a meccset le kell játszani, így 2020.november 21-én 18 órai kezdettel zárt kapuk mellett megrendezik a Győri Audi ETO KC-Buducnost találkozót.