Vágólapra másolva!
Háfra Noémi és Schatzl Nadine is nagy lépés előtt állnak pályafutásukban. Az FTC-Rail Cargo Hungária két magyar válogatott kézilabdázója a hétfői bejelentés szerint a Győri Audi ETO-ban folytatják pályafutásukat.

A két játékos az Instagram-oldalukon közzétett posztjaikban leírták, hogy egyáltalán nem volt könnyű meghozniuk ezt a döntést, miután mindketten nagyon sokat köszönhetnek a Fradinak.

A november 19-én 27. születésnapját ünneplő Schatzl 2010 és 2013 között már volt a győriek játékosa, ahová most visszatér.

- írta a válogatott balszélsője.

"Nagy lépés előtt állok az életemben. Igyekszem élni minden lehetőségével.A következő szezontól Győrben folytatom a pályafutásom.

Ehhez a lépéshez azonban életem eddigi legnehezebb döntését kellett meghoznom,

hiszen egy olyan klubtól, csapattól távozom a szezon végén, amelynek nagyon sokat köszönhetek és fontos helye van a szívemben. És ahogy eddig, ezután is mindent megteszek a Ferencváros sikereiért" - írta a 22 éves balátlövő, aki már fiatal kora óta a Ferencváros kötelékébe tartozott.

Schatzl és Háfra az elmúlt két évben már a harmadik és negyedik játékos, akik a Fradiból az ETO-ba igazolnak. 2019 illetve 2020 nyara óta két jobbszélső, Faluvégi Dorottya, és Lukács Viktória is Győrben kézilabdáznak.