Vágólapra másolva!
Napra pontosan egy évvel a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt megkezdődött a jegy- és élménycsomag-értékesítés a tornára. Az Eb szervezőbizottsága rengeteg kiegészítő programmal és aktivitással várja a szurkolókat a rendhagyó Európa-bajnokságon, a sportesemény köré kéthetes fesztivált szerveznek, de egész évben lehet majd találkozni a Watch Games. See More. szlogen köré épülő aktivitásokkal. Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a döntőt az épülő, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban rendezik, január 30-án.

A jegyértékesítés első szakasza indult el, a budapesti helyszínre szóló jegyekkel és bérletekkel.

A második és harmadik negyedévben további jegyek és bérletek vásárlására lesz lehetőség, a szegedi és debreceni helyszínre is. A magyar válogatott Budapesten játssza a csoportmérkőzéseit.

Az Eb záróhétvégéje is a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban lesz, itt kerül sor a két elődöntőre, valamint az 5. helyért vívott mérkőzés mellett a bronzmérkőzésre és a döntőre is.

A magyar válogatott akár 20 ezer hazai szurkoló előtt léphet majd pályára Budapesten Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Az extra programokat kínáló nyitónapra és csarnokavatóra 7900 forinttól lehet jegyet kapni (családi jegyet már 5900 forinttól).

Elindult a prémium szolgáltatásokat és termékeket (köztük napijegyeket) tartalmazó élménycsomagok értékesítése is, illetve ezzel párhuzamosa lindult a Watch Games. See More. hivatalos weboldala és telefonos applikációja, ezeken a felületeken lehet a jegyeket is vásárolni (http://www.watchgamesseemore.hu).

Az applikáció digitális útlevélként szolgál az Eb alatt, amivel minden szolgáltatás igénybe vehető. A szervezők nem is készülnek fizikai formátumú jegyárusításra, azaz minden megvásárolható lesz az applikáción keresztül.