Társoldalunk:

Őrült végjátékot hozott két Európán kívüli csapat meccse a kézi-vb-n - videó

2021.01.18. 08:32

Tunéria és Brazília egy őrült végjáték közepette 32-32-es döntetlent játszott a férfi kézilabda-világbajnokság vasárnapi játéknapján.

Az emlékezetesre sikeredett hajrában előbb Tunézia húzott el két góllal, és ezt az előnyét az utolsó 32 másodpercig jól is őrizte. Azonban ekkor jött Gustavo Rodrigues, aki egy remek átlövéssel szépíteni tudott, majd a tunéziaiak elkapkodták a lehetőséget, és a 40 éves Maik dos Santos védését követően Guilherme Torriani nyolc másodperccel a vége előtt kiegyenlített.

Ezután még lehetett volna egy fordulat a mérkőzésben, ha Anuar Ben Abdallah bombája a dudaszó pillanatában nem a gólvonal elé, hanem mögé pattan le. A tunéziai jobbátlövő lövése annyira erős volt, hogy a videobíró segítségével tudták csak eldönteni, hová pattant a labda.

Végül a gólvonal elé, így a két csapat 32-32-es döntetlenre zárt egymással. A magyar válogatott egyéni gólrekordot elérve, 44-18-ra legyőzte Uruguayt vasárnap, és a fentebb említett két együttes közül az egyikkel szinte biztosan játszik a középdöntőben.