Őrült végjátékot hozott két Európán kívüli csapat meccse a kézi-vb-n - videó

Brazília kézilabda világbajnokság Rogerio Ferreira Moraes
Brazil's players react at the end of the 2021 World Men's Handball Championship match between Group B teams Tunisia and Brazil at the New Capital Sports Hall in the Egyptian capital Cairo on January 17, 2021. (Photo by Khaled Elfiqi / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Tunéria és Brazília egy őrült végjáték közepette 32-32-es döntetlent játszott a férfi kézilabda-világbajnokság vasárnapi játéknapján.

Az emlékezetesre sikeredett hajrában előbb Tunézia húzott el két góllal, és ezt az előnyét az utolsó 32 másodpercig jól is őrizte. Azonban ekkor jött Gustavo Rodrigues, aki egy remek átlövéssel szépíteni tudott, majd a tunéziaiak elkapkodták a lehetőséget, és a 40 éves Maik dos Santos védését követően Guilherme Torriani nyolc másodperccel a vége előtt kiegyenlített.

Ezután még lehetett volna egy fordulat a mérkőzésben, ha Anuar Ben Abdallah bombája a dudaszó pillanatában nem a gólvonal elé, hanem mögé pattan le. A tunéziai jobbátlövő lövése annyira erős volt, hogy a videobíró segítségével tudták csak eldönteni, hová pattant a labda.

Végül a gólvonal elé, így a két csapat 32-32-es döntetlenre zárt egymással. A magyar válogatott egyéni gólrekordot elérve, 44-18-ra legyőzte Uruguayt vasárnap, és a fentebb említett két együttes közül az egyikkel szinte biztosan játszik a középdöntőben.