Társoldalunk:

Öt játékos is koronavírusos a Fradi pólócsapatánál

2021.01.20. 11:29

A legutolsó tesztelés során az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatának öt játékosa is pozitív koronavírus-mintát adott.

A fradi.hu beszámolója szerint a válogatott sportolókra a következő bajnoki találkozókon, illetve a felkészülés egy kiemelt időszakában nem számíthatnak. Mindannyian házi karanténban vannak kisebb tünetekkel. 

Öt játékos is koronavírusos a Fradi pólócsapatánálForrás: MTI/Illyés Tibor

A március elején sorra kerülő BL csatákig hátralévő időszakot arra szerette volna felhasználni a szakmai stáb, hogy kemény alapozó edzésekkel és a taktika gyakorlásával felkészüljön a szezon második felére. Céljaik elérése érdekében az elmúlt évek tökéletes teljesítményét kell megismételniük a medencében. A mostani körülmények ugyanakkor olyan helyzet elé állították a csapat tagjait, aminek legyőzése már nem sportemberi kitartásukon, taktikai felkészültségükön, vagy a sportnak mindent alárendelő életmódjukon múlik.

„ A legutóbbi megbetegedésszám már olyan mértékben borítja fel a felkészülésünket, hogy arról tájékoztatni akartuk a mindvégig mellettünk álló szurkolóinkat és a sportszerető közvéleményt. Bízunk sportolóink mihamarabbi egészséges visszatérésében és abban, hogy az elmúlt 2 évben 10 kupát szerzett csapatunk idén szintén méltó módon képviseli a Ferencvárost és a nemzetközi porondon Magyarországot is" – írta a klub.