Társoldalunk:

Már több mint két hónapja koronavírusos a Győr válogatott kézilabdázója

2021.01.21. 16:13

Sérülés után betegség hátráltatja Puhalák Szidóniát, a Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázóját. A 24 éves balszélső a mostani szezonban még nem léphetett pályára, előbb sérülés, jelenleg pedig koronavírusos megbetegedés miatt.

A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint Puhalák szinte minden tünetet produkált, és felépülése a vártnál több időt vesz igénybe.

Puhalák Szidónia már több mint két hónapja bajlódik a koronavírussalForrás: MTI/Krizsán Csaba

A fertőzést követően folytatólagosan fellépett influenzaszerű megbetegedés miatt további kiegészítő vizsgálatokra van szükség az esetleges szövődmények kizárása érdekében, és terhelhetősége, felépülésének ütemezése miatt- nyilatkozta Balogh Péter csapatorvos. Hozzátette, az ötszörös válogatott balszélső visszatérésének időpontja még nem jósolható meg.

Az orvos elmondta, a győriek 18 éves, jobbátlövőként és jobbszélsőként is bevethető játékosa, Kürthi Laura nem sportsérülésből adódó megbetegedés miatt kórházi ápolásban részesült, és várhatóan "ő is kiesik egy időre a sportéletből".