Vágólapra másolva!
Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint "nem kell nagy csodákra számítani" a Ferencváros elleni, szerdai bajnoki rangadón, mert a két csapat nagyon jól ismeri egymást.

A szakvezető kedden az M1 aktuális csatornán elmondta, a feszített tempó miatt csak hétfő óta készülnek a találkozóra, mert pénteken még a Buducnost Podgorica otthonában játszottak Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést, amit 26-21-re megnyertek. A meccs után különgéppel utaztak haza, ennek köszönhetően jutott ideje a pihenésre a csapatnak.

- szögezte le. Danyi hozzátette, egyik játékosának sem kell külön ecsetelni, mit jelent egy Győr-Ferencváros mérkőzés, legyen az bárhol, bármikor.

- nyilatkozta.

Danyi szerint egyik játékosának sem kell külön ecsetelni, mit jelent egy Győr-Ferencváros mérkőzés Forrás: Origo - Koncz Márton

A BL-ben, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő ETO vezetőedzője leszögezte, nagyon jól ismeri egymást a két csapat, ezért nem kell nagy csodákra számítani szerdán. Meglátása szerint nagy lesz a küzdelem a pályán, és a párharcok megnyerése döntheti el a rangadót.

- vélekedett. Az FTC legutóbb 2017. október 31-én tudta legyőzni a Győrt, pedig azóta már nyolc alkalommal találkozott egymással a két együttes. Danyi szerint győri részről ebből lehet mentális előnyt kovácsolni, de ugyanígy a másik oldalon is fel lehet használni,

hiszen minden sorozat megszakad egyszer.

"Biztos vagyok benne, hogy a Ferencvárosnál erről az oldalról nézik, persze, mi azt szeretnénk, ha ez most nem szakadna meg. Próbálunk saját magunkra összpontosítani, és azt a szellemiséget és azt a kézilabdát felvonultatni, amit az elmúlt években képviseltünk" - hangsúlyozta. A női NB I mostani idényében már csak a Győr és az FTC rendelkezik százszázalékos mutatóval.