Vágólapra másolva!
Kovacsics Anikó legjobb teljesítményét nyújtotta az elmúlt másfél évben a hétfői Vipers elleni, 31-26-ra megnyert női kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésen.

A zöld-fehérek és a magyar válogatott csapatkapitánya kiválóan játszott a norvég együttes ellen, Tíz lövésből nyolc gólt szerzett, közte olyan bombagólokkal sokkolta minden idők egyik legjobb kapusát, Katrine Lundét, mint ami az alábbi videóban látható.

A Fradi három napon belül másodszor is legyőzte a fáradtan kézilabdázó ellenfelét - ez a két siker nem jöhetett volna össze Janurik Kingán sem, aki mióta szezon elején csatlakozott a fővárosiakhoz, szintén ezek a két találkozón nyújtotta legjobb teljesítményét. 13-13 védéssel elévülhetetlen érdemei vannak a Vipers veretlenségének elvevésében.

A márciusban olimipiai selejtezőt játszó magyar válogatott szempontjából biztató lehet, hogy a szombati meccsen Háfra Noéminek és Klujber Katrinnak is jól ment a játék. Márpedig a tervek szerint március 19. és 21. között, Győrben megrendezésre kerülő kvalifikációs viadalon Oroszország, Szerbia és Kína ellen az ő formájukra is szükslg lesz.