Sztojan Ivkovics: Az utolsó meccset már mindenki egy pohár borral nézze

Horizontal
Coach Stojan Ivkovic and David Vojvoda of Hungary celebrate victory against Romania in the Group C basketball match of the FIBA Eurobasket 2017 between Romania and Hungary in Cluj Napoca city September 5, 2017. / AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU
Vágólapra másolva!
Az Ukrajnában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtezők vasárnapi meccsén a magyar csapat 23 ponttal nyert az osztrákok ellen. Az már korábban biztossá vált, hogy a válogatott kijutott az Eb-re, az ukránok elleni meccsen csak a csoportelsőség dönt majd.

Az osztrákok elleni sikert követően Sztojan Ivkovics az M4 Sportnak adott nyilatkozatában beszélt a meccsről és kicsit már előre is tekintett.

Ivkovics elmondta, hogy az ukránok ellen minden fiatal szerepet kap majd és azt kérte, már senki ne idegeskedjen, már csak azért sem, mert Kijevben mínusz öt fok van. A kapitány azt tanácsolta mindenkinek, hogy egy pohár borral üljön majd le az utolsó meccs elé.

A magyar válogatott 18.00 órakor játssza az F-csoport utolsó meccsét a házigazda ukránok ellen, itt dől majd el, melyik csapat nyeri ezt a csoportot.