Hanga Ádám szerencsésnek érzi magát, hogy Kobe Bryant egykori csapattársa mellett játszhat

Barcelona v Real Madrid - Final ACB Liga Endesa 2019 FCB FC Barcelona Real Madrid Liga Endesa Palau Blaugrana Urbanandsport NurPhoto sports news Horizontal BASKETBALL MATCH
Hanga Ádám elmondta, hogy a szezon legfontosabb, döntő része előtt a bajnokságban fej fej mellett haladnak a Real Madriddal
Vágólapra másolva!
Hanga Ádám szerencsésnek érzi magát, hogy a Barcelonában együtt játszhat a klubhoz frissen csatlakozott klasszis kosárlabdázóval, Pau Gasollal.

A Spanyol Kupa-győztes, az európai férfi kosárlabdaklubok rangsorát vezető Barcelona magyar játékosa a közmédiának annak apropóján nyilatkozott, hogy felajánlotta a kupadöntőben viselt mezét és cipőjét jótékonysági licitre egy 25. héten, extrém koraszülötten világra jött kislány megsegítésére.

- fogalmazott Hanga. Kiemelte: édesapaként is örül, hogy segítséget nyújthat, hogy áprilisban Barcelonában sor kerülhessen arra a műtétre, amely segíthet a kislánynak teljesebb életet élni, segédeszközök nélkül.

Hanga Ádám elmondta, hogy a szezon legfontosabb, döntő része előtt a bajnokságban fej fej mellett haladnak a Real Madriddal Forrás: NurPhoto via AFP/Joan Valls/NurPhoto/Joan Valls

Az interjúban elárulta, már megkezdte közös edzéseit a csapattal a friss igazolás Pau Gasol.

- mondta az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) két bajnoki címet begyűjtött, világ- és Európa-bajnok spanyol kiválóságról, aki 2019 óta bokaproblémái miatt nem lépett pályára.

- szögezte le Hanga.

A magyar válogatott 31 esztendős kosarasa kifejtette: a szezon legfontosabb, döntő része előtt a bajnokságban fej fej mellett haladnak a Real Madriddal, az Euroligában pedig pénteken (ma) este az Alba Berlin ellen bebiztosíthatják elsőségüket az alapszakaszban. Fő céljuk, hogy megnyerjék mindkét sorozatot.