Mikkel Hansen után újabb világsztár kézilabdázó igazolt az épülő dán szupercsapathoz

Aron Pálmarsson Barcelona kézilabda
Barcelona's Aron Palmarsson vie with PSG's Viran Morros (L) and PSG's Nedim Remili during the semi-final handball match Paris Saint-Germain Handball v Barca at the EHF Pokal men's Champions League Final Four competition on December 28, 2020 in Cologne, western Germany. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
Vágólapra másolva!
Aron Pálmarsson, az izlandiak világsztár kézilabdázója a dán Aalborgnál folytatja pályafutását - derült ki a klub keddi közleményéből.

A korábban a Telekom Veszprémnél is megforduló irányító ezen a nyáron igazol a nagy terveket szövögető dán együtteshez, amellyel három éves szerződést írt alá.

Az elmúlt négy évet a Barcelonánál töltő játékos a THW Kiellel korábban kétszer is megnyerte a Bajnokok Ligáját, de a katalánoknál egyelőre nem akar összejönni neki a siker.

Glæder du dig til at se Pálmarsson i rødt/hvidt? #inteterumuligt #vieraalborg #sammenstårvistærkest #aalborghåndbold

Közzétette: Aalborg Håndbold2021. április 20., kedd

Jelenleg a posztján igazi túlkínálat mutatkozik, az eltérő stílusú Luka Cindriccsel jól kiegészítik egymást, de a szezon végén visszavonuló Raúl Entrerrios, illetve a 20 éves "csodagyerek", Domen Makuc is igényli a játéklehetőséget.

Pálmarsson egy igencsak biztató projektnek lesz a részese a nyártól. Az Aalborg komoly erősítésekre szánta el magát: míg Mikkel Hansen csak 2022 nyarán érkezik a dánokhoz, addig Kristian Björnsen, Jesper Nielsen és Martin Larsen már a következő idény előtt csatlakozik hozzájuk.