Társoldalunk:

Kölyökkutyák mentése közben szörnyethalt a sztársportoló felesége

2021.05.03. 13:07

Iszonyú tragédiára derült fény a cseh hokibajnokság döntője után. A győztes csapatkapitány könnyezve ünnepelt. Párja alatt beszakadt a tó jege.

Harmadik bajnoki címét nyerte meg az Ocelári Trinec a cseh férfi jégkorong-bajnokságban. A csapatkapitány Petr Vrána számára különösen érzelemdús volt a díjátadás. Nála az öröm sem feledtethette azt a mérhetetlen bánatot, amit imádott felesége tragédiája okozott – számolt be a Ripost

A 35 éves kanadai asszony, Lindsey márciusban, nem sokkal a rájátszás kezdete előtt hunyt el egy borzalmas baleset következtében – derül ki a Blick cikkéből. A fiatal anyuka óvatlanul rámerészkedett egy sziléziai víztározó túl vékony jegére, hogy kihozza róla a kölyökkutyáit. Miután beszakadt a jég alatta, a nő a hideg vízbe esett, már nem tudták időben kimenteni. Csak egy órával később találták meg a holttestét. 

Vrána és élete párja 17 éve, tinikorukban jöttek össze, amikor a hokis Kanadában légióskodott. Felesége elvesztése után, az utóbbi hetekben a sportba menekül fájdalma elől. Most a hatéves kisfiuk, Leo is ott volt a Liberec elleni bajnokavatáson (4-1), amely után apja zokogva vette át a trófeát az aranyszínű konfettizáporban. 

A fenti képen a legmeghatóbb pillanatok láthatóak: a gyászoló sportoló a fia nyakába akasztotta a bajnoknak járó aranyérmet.