Vágólapra másolva!
A Barcelonát erősítő Hanga Ádám főként a küszöbön álló kihívásokról beszélt, miután csapata kedden bejutott a férfi kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe.

Az alapszakaszgyőztes katalánok két napja 79-53-ra legyőzték hazai pályán az orosz Zenitet a negyeddöntős párharc ötödik mérkőzésén - Hanga hét pontot dobott -, és 3-2-es összesítéssel léptek tovább a kölni Final Fourba.

- sorolta csütörtökön az M4 Sport Sporthíradójában.

A 32 éves légiós kifejtette, az egyéni elismerések már nem érdeklik Forrás: NurPhoto via AFP/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

A 32 éves légiós kifejtette, az egyéni elismerések már nem érdeklik, csak a csapat fontos a számára, és harmadik spanyol kupaaranya, illetve az Euroliga-végjátékba kerülés azt mutatja, hogy jó úton járnak. Ami a május 28-án esedékes EL-elődöntőt illeti az olasz Olimpia Milano ellen, közölte:

Hanga Ádám elmesélte, hogy a járványhelyzet miatt a spanyol liga rájátszásában három helyett csak két győzelemig tartanak majd a párharcok. Az alapszakaszt várhatóan a Real Madrid nyeri meg, a Barca pedig alighanem második lesz, így ha a döntőben találkoznak, akkor a fővárosiaknál lesz a pályaelőny.

- összegzett.

Hanga Ádámot csak a győzelem érdekli Forrás: NurPhoto via AFP/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

A jövő őszi Európa-bajnokság csoportköréről - melyben a magyarok mérkőzéseinek szintén Köln ad majd otthont a címvédő szlovénok, a franciák, a litvánok, a németek és a bosnyákok ellen - Hanga elmondta:

- fűzte hozzá.