Fantasztikus gólt dobott a legutóbbi kézilabda-világbajnokság gólkirálya - videó

Frankis Carol Marzo kézilabda
Qatar's right back Frankis Marzo (L) attempts a shot over Bahrain's wing Hasan Al Samahiji during the 2021 World Men's Handball Championship match between Group II teams Qatar and Bahrain at the Cairo Stadium Sports Hall in the Egyptian capital on January 23, 2021. (Photo by MOHAMED ABD EL GHANY / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Frankis Carol Marzo ismét bizonyította képességeit: a katari kézilabda-bajnokság vasárnapi mérkőzésén dobott gyönyörű gólt.

A 33 éves irányító-átlövő a januári világbajnokság után igazolt "haza" Katarba, az Al-Arabi csapatába. A hazát azért kellett idézőjelbe tennünk, mert a kubai születékű játékost 2017-ben honosította az arab ország.

Marzo előtte 2011-től a portugál Sporting együttesében kézilabdázott, így hétről hétre láthattuk őt a Bajnokok Ligájában is. Aztán idén januárban a katari válogatottat 58 találatával a negyeddöntőbe vezette, ami egyben gólkirályi címet ért a számára.

A játékos új klubjában is zseniális megoldásokat választ, mint ahogyan tette azt legutóbb az Al-Wakrah ellen 28-25-re megnyert bajnokiján. Riválisa felett aratott sikerének köszönhetően az Al-Arabi a második helyen zárta a katari ligát.