Sztriptízbárban járt az NBA-sztár, 50 ezer dollárra büntették

nba Horizontal SPORT BASKETBALL
A lett kosarast pénzbírságot kapott, amiért megszegte a protokollt
Vágólapra másolva!
Nagy felháborodást keltett az NBA leutóbbi döntése, miszerint a Los Angeles Lakers szupersztárja, LeBron James büntetlenül megúszta, hogy a közelmúltban részt vett egy tequila cég promócios estjén, míg a Dallas Mavericks támadóját, Kristaps Porzingist 50 ezer dollárra büntették, mert sztriptízbárban járt.

A múlt héten nagy felháborodást keltett, amikor James részt vett a Lobos 1707 Tequila cég promóciós rendezvényén, amelyen befektetőként volt jelen, azonban mégsem büntették meg.

Hétfőn a liga közleményt adott ki és válaszolt azokra a vádakra, miszerint James a többi NBA-játékossal szemben más bánásmódban részesül.

"A tévhitek tisztázása érdekében LeBron James múlt héten részt vett egy szabadtéri rendezvényen, ahol minden résztvevőnek be kellett mutatnia az oltási igazolását vagy a közelmúltban végzett negatív teszt eredményét. Ezen körülmények között és az orvosszakértőkkel konzultálva a liga megállapította, hogy a részvétele nem jelentett kockázatot a Covid-19 terjedésével kapcsolatban, ezért nincs szükség karanténra" – mondta a liga szóvivője, Mike Bass.

Bass megerősítette, hogy azok a játékosok, akik már megkapták a védőoltást, részt vehetnek szabadtéri rendezvényeken, ha szponzori kötelezettségeket teljesítenek, mint legutóbb Lebron James - bár azt továbbra sem erősítették meg, hogy a 36 éves klasszis megkapta-e az oltást.

A lett kosarast pénzbírságot kapott, amiért megszegte a protokollt Forrás: AFP/2021 Getty Images/Tom Pennington

Ezzel szemben az ESPN arról számolt be, hogy a Dallas Mavericks sztárját, Kristaps Porzingist 50 ezer dolláros pénzbüntetést kapott amiért vasárnap látogatást tett egy Los Angeles-i sztriptízbárban, amellyel megsértette a protokolt.