Vágólapra másolva!
Dragan Gajic egészen elképesztő szezont zárt a francia kézilabda-bajnokság újonccsapatánál, a Limoges együttesében.

A 36 éves jobbszélső 30 mérkőzésen lépett pályára a Lidl Starligue-ben és ezeken 233 gólt dobott. A szlovén játékos ezzel Mikkel Hansen egy szezonon belül lőtt legtöbb góljának rekordját adta át a múltnak. (228 gól a 2015-16-os évadban)

Gajic átlagosan 7,7 gólt szerzett mérkőzésenként, amivel megalapozta a Limoges meglepően jó teljesítményét a világ egyik legjobb kézibajnokságában. Fantasztikus teljesítményéről mindent elmond, hogy a góllövőlista második helyezettje, Benjamin Richert 50 góllal kevesebbet dobott, mint ő.

A Franciaország középső részén található település együttese újoncként a 9. pozícióban zárt a Lidl Starligue-ben úgy, hogy a télen még a dobogóért harcolt. A Paris Saint-Germain győzelmével véget érő idényben 11 győzelem mellett 4 döntetlent játszottak és 14-szer szenvedtek vereséget.

A Veszprémben 2016 és 2020 között a szurkolók egyik legnagyobb kedvencévé váló Gajic a következő szezonra Jure Dolenec személyében honfitársát és jó barátját is megkapja maga mellé a még jobb szereplés érdekében.