Társoldalunk:

Momir Ilic: A játékosaim megmutatták, hogy nagyon tudnak küzdeni

2021.09.16. 20:58

A Telekom Veszprém óriási meccsen 34-31-re legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki mérkőzésén. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a látottakat.

Momir Ilic, a Telekom Veszprém új vezetőedzője így értékelte élete első BL-mérkőzését a magyar csapat kispadján: "Elképesztő meccs volt, nagyon elégedett vagyok nem csak a győzelemmel, de a csapat játéka által bemutatott játékkal is. Az első félidő végén ötlettelenek voltunk, de ezután rátaláltunk a játékunkra. A játékosaim megmutatták a karakterüket, és hogy nagyon tudnak küzdeni. Köszönöm a támogatást a szurkolóknak.

- a szerb szakember szerint csodálatos érzés már önmagában az a tény, is hogy az első BL-meccsén irányíthatta a csapatát.

Momir Ilic óriási győzelemmel mutatkozott be a veszprémi kispadonFotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon magas színvonalú mérkőzés volt, igazi Bajnokok Ligája rangadóhoz méltó. Azzal a céllal jöttünk ki a pályára, hogy megmutassuk a csapat karakterét és azt, hogyan kell egy ilyen fantasztikus közönség előtt kézilabdázni. Örülök a győzelemnek és büszke vagyok a csapatra" - mondta a tíz gólt szerző Omar Yahia.

"Gratulálok a Veszprémnek, nagyon jól kezdte a csapat a mérkőzést, de a második félidőre egyre több hibát védett. Amikor egy játékossal kevesebbel játszottak, akkor mi voltunk a jobbak, de az utolsó 15 percre egyenlő létszámnál ez megváltozott" - mondta Raúl González a PSG vezetőedzője.

Kamil Syprzak, a vendégek beállója így értékelte a találkozót: "Az első 30 percben jobban játszottunk, mitn a Veszprém, de a másodikban jobbak voltak nálunk. Nem elég egy félidőt jól játszani, ebben mindenképp fejlődnünk kell. Túlságosan kapkodtunk támadásban,ennek és nem a védekezésünknek és a jól védő kapusainknak köszönhető a vereség. A Veszprém nagyon gyors kontrákat vezetett, ami eldöntötte a meccset."