Vágólapra másolva!
Az OSC meglepően nagy különbséggel, kilenc góllal diadalmaskodott a házigazda Szolnok felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulós párharcának első mérkőzésén.

A találkozó legeredményesebb játékosai a négy gólt szerző Csacsovszky Erik és a háromszor a kapuba találó Manhercz Krisztián voltak.

Ez a két csapat játszotta az előző idényben a magyar bajnoki döntőt, illetve a második számú európai kupa, az Eurokupa döntőjét is, mindkettőt a Szolnok nyerte.

A BL magyar-magyar párharcának visszavágóját szerdán játsszák, a győztes bejut a csoportkörbe, a vesztes az Eurokupa negyeddöntőjében folytatja.

Bajnokok Ligája, selejtező, 3. forduló, első mérkőzés:
Szolnoki Dózsa-OSC Újbuda 6-15 (1-4, 1-4, 3-5, 1-2)

A harmadik selejtezős forduló négy párharcának továbbjutója csatlakozik a BL csoportkörös mezőnyéhez. Az FTC-Telekom alanyi jogon ott van a főtáblán.

A csoportkör beosztása:
A csoport:
FTC-Telekom, Zodiac Atletic Barceloneta (spanyol), Olimpiakosz Pireusz (görög), Dinamo Tbiliszi (georgiai), Novi Beograd (szerb), Radnicki Kragujevac (szerb), Barcelona (spanyol) vagy Brescia (olasz), Jadran Split (horvát) vagy Mladost Zagreb (horvát)
B csoport:
Pro Recco (olasz), Jug Adriatic Osiguranje Dubrovnik (horvát), Waspo 98 Hannover (német), CN Marseille (francia), Spandau 04 Berlin (német), Steaua Bucuresti (román), Szolnok vagy OSC, Savona (olasz) vagy Crvena zvezda (szerb)