A Fradi sztárja úgy érzi, már soha nem lesz tökéletes a válla

2021.10.19. 18:52

Szucsánszki Zita meglátása szerint már soha nem lesz százszázalékos a tokiói olimpián kiugrott válla.

Az irányító az oroszok elleni csoportmérkőzésen sérült meg, így a folytatásban már nem segíthette a japán fővárosban negyeddöntőig jutott magyar válogatottat. A 34 esztendős játékos az M1 aktuális csatornának azt mondta, a körülményekhez képest egész jól helyrejött a sérült testrész. 

"Nem százas a vállam és valószínűleg már nem is lesz soha, eléggé el van használódva, egy-két porc hiányzik"  - fogalmazott Szucsánszki, aki a hétvégén már meccskeretben volt, edzéseken tudja vállalni a kontaktot, és valószínűleg védekezésben hamarosan segíteni tudja klubcsapatát, a Ferencvárost. 

Talán már a Dunaújváros ellen pályára léphetek, védekezésben és akár támadásban is, de bombagólokat még ne várjanak tőlem, az átlövésekkel még vannak gondjaim"  - fejtette ki a szerdai, idegenbeli mérkőzés kapcsán.

Szucsánszki Zita úgy érzi, már soha nem lesz tökéletes a vállaForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e visszakerülni az új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir irányította nemzeti csapatba a későbbiekben, azt felelte: "én már annak is örülnék, ha a Fradinak a hasznára lennék, először ez a cél".

Ajánlataink